osCommerce Ideal logo   Paypal logo   
  Winkel » Privacy verklaring Mijn account  |  Inhoud winkelwagen  |  Afrekenen   
Categorieën
Opruiming
Auto's
Auto onderdelen
Auto tuning delen
Motoren
Banden & Velgen
Body's /Kappen
Elektronica
Gereedschap
Materialen & Schroeven
Reiniging & Onderhoud
Bouw Tekeningen
Diverse
Snel zoeken
 
Gebruik trefwoorden om een artikel te vinden.
Uitgebreid zoeken
Fabrikanten
Nieuwe producten Meer
ZEN 5928, Zenoah G320PUM Ignition Coil Module 1pcs.
ZEN 5928, Zenoah G320PUM Ignition Coil Module 1pcs.
€ 48,90
Informatie
Downloads
Verzenden & retourneren
Privacy verklaring
Algemene voorwaarden
Neem contact op
Privacy verklaring (AVG) Privacy verklaring (AVG)

Privacy Policy JFC-Racing

JFC-Racing hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In dit privacy
beleid willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met
persoonsgegevens. Wij doen er alles aan om uw privacy te waarborgen en gaan daarom
zorgvuldig om met persoonsgegevens. JFC-Racing houdt zich in alle gevallen aan de
toepasselijke wet-en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

Dit brengt met zich mee dat wij in ieder geval:
-uw persoonsgegevens verwerken in overeenstemming met het doel waarvoor deze zijn verstrekt, deze doelen en type persoonsgegevens zijn beschreven in dit privacy beleid.
-verwerking van uw persoonsgegevens beperkt blijft tot enkel die gegevens welke minimaal nodig zijn voor de doeleinden waarvoor ze worden verwerkt.
- vragen om uw uitdrukkelijke toestemming als wij deze nodig hebben voor de verwerking van uw persoonsgegevens.
-passende technische en/ of organisatorische maatregelen hebben genomen zodat de beveiliging van uw persoonsgegevens gewaarborgd is.
-geen persoonsgegevens doorgeven aan andere partijen, tenzij dit nodig is voor uitvoering van de doeleinden waarvoor ze zijn verstrekt.
-op de hoogte zijn van uw rechten omtrent uw persoonsgegevens, u hierop willen wijzen en deze respecteren.

Als JFC-Racing zijn wij verantwoordelijk voor de verwerking van uw persoonsgegevens. Indien u na het doornemen van ons privacy beleid, of in algemenere zin, vragen hebt hierover of contact met ons wenst op te nemen kan dit via onderstaande contactgegevens: JFC-Racing Stanserstraat 6, 5684ZR, Best, JFC-Racing@onsmail.nl ,

Waarvoor verwerken wij persoonsgegevens
Uw persoonsgegevens worden door JFC-Racing verwerkt ten behoeve van de volgende doeleinden:
-uitleveren van online bestellingen Voor deze doelstelling kunnen wij de volgende persoonsgegevens van u vragen:
-Naam, Adres, Woonplaats, Telefoonnummer, E-mailadres, IBAN nummer.

Verstrekking aan derden
De gegevens die u aan ons geeft, kunnen wij aan derde partijen verstrekken indien dit noodzakelijk is voor uitvoering van de hierboven beschreven doeleinden. Wij geven nooit persoonsgegevens door aan andere partijen waarmee we geen verwerkingsovereenkomst hebben afgesloten. Met deze partijen (verwerkers) maken wij hierin uiteraard de nodige afspraken om de beveiliging van uw persoonsgegevens te waarborgen. Verder zullen wij de door u verstrekte gegevens niet aan andere partijen verstrekken, tenzij dit wettelijk verplicht en toegestaan is. Een voorbeeld hiervan is dat de politie in het kader van een onderzoek (persoons) gegevens bij ons opvraagt. In een dergelijk geval dienen wij medewerking te verlenen en zijn dan ook verplicht deze gegevens af te geven. Tevens kunnen wij persoonsgegevens delen met derden indien u ons hier schriftelijk toestemming voor geeft. Wij verstrekken geen persoonsgegevens aan partijen welke gevestigd zijn buiten de EU.

Minderjarigen
Wij verwerken enkel en alleen persoonsgegevens van minderjarigen (personen jonger dan 16 jaar) indien daarvoor schriftelijke toestemming is gegeven door de ouder, verzorger, of wettelijke vertegenwoordiger.

Bewaartermijn
JFC-Racing bewaart persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor deze zijn verstrekt dan wel op grond van de wet is vereist.

Beveiliging
Wij hebben passende technische en organisatorische maatregelen genomen om persoonsgegevens van u te beschermen tegen onrechtmatige verwerking, zo hebben we de volgende maatregelen genomen;
-Digitale bescherming d.m.v. Firewall, virusscanners
-Digitale beschermde opslag voor onze administratie, via onze boekhouder.

Rechten omtrent uw gegevens
U heeft recht op inzage rectificatie of verwijdering van de persoonsgegevens welke we van u hebben. Tevens kunt u bezwaar maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens ( of een deel hiervan) door ons of een van onze verwerkers. Wij kunnen u logischerwijs vragen om u te legitimeren voordat wij gehoor geven aan uw verzoek.

Klachten Mocht u een klacht hebben over de verwerking van uw persoonsgegevens, dan vragen wij u hierover met ons contact op te nemen. Komt u hier niet met ons uit dan vinden wij dit natuurlijk erg vervelend . U heeft het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens, dit is de toezichthoudende autoriteit op het gebied van privacy. Als u naar aanleiding van onze privacy policy nog vragen of opmerkingen hebt naam dan contact met ons op.

JFC-Racing.
Volgende
Winkelwagen Meer
1 x KV2209, VEKTA.5 Front Sway Bar Set 1st.
1 x KV2228, VEKTA.5 Brake Cam Set 1st.
1 x KV2208, VEKTA.5 Roll Cage Brackets 1set.
€ 79,70
Meest verkocht
01.ZEN 7337, Carburateur pakking (Zenoah) 1st.
02.ZEN 7332, Uitlaat Pakking Met Aluminium Inlage (Zenoah) 1st.
03.ZEN 7335, Isolator pakking (Zenoah) 1st.
04.JFC 7343/8, NGK Bougie origineel CMR7H 1st.
05.JFC 0702/1, JFC High Performance Race carburateur met lagers (WT-990)(2de generatie) 1st.
06.ZEN 7385/3, Zuigerveer 26cc (34 x 1,0mm)(Zenoah) 1st.
07.JFC 0016, professionele reiniger/ontvetter (500 ml) 1st.
08.CY 5323, Trekstarter Compleet met Verhoogde Binnen Ring (CY) 1st.
09.JFC 0031/1, NGK Bougie IRIDIUM CR8HIX 1st.
10.ZEN 7316, Koppeling's schoenen (Zenoah) 2st.
Aanbiedingen Meer
FG 8456/5 Speciale Race Remvoering (Centrale rem) 2st.
FG 8456/5 Speciale Race Remvoering (Centrale rem) 2st.
€ 23,75
€ 19,71
Beoordelingen Meer
CY 5315, Koppeling meenemer (CY) 1st.
Goede kwaliteit meenemer. Uitstekend verpakt en snel gelever ..
5 van 5 sterren!

Copyright © 2018 JFC-Racing
Powered by osCommerce

Corally-Banner